За мен

guide jordanКазвам се Йордан Илиев и съм лицензиран екскурзовод в красивия средиземноморски остров Малта, където живея постоянно от 2000 година, имам свой туристически бизнес и паралелно провеждам ексклузивни екскурзии около малтийския архипелаг на български, английски и руски. Обичам работата си и Малта като цяло и с удоволствие ще ви разкажа и покажа нейните красоти. Много е приятно, когато след екскурзия туристите споделят, че не са очаквали толкова малка страна и такава богата история. Завършил съм Института по туризъм в Малта. Изследванията на дипломна ми работа се фокусират върху историческите връзки между Малта и Русия.

Списък с екскурзии в Малта предлагани от мен.

Йордан - разрешително за гид - Малта - 2022

50 Comments

 1. Todor Shamov каза:

  Определено Ви препоръчвам екскурзиите, които г-н Илиев предрага.

  Предстои ви вълнуваща обиколка на най-интересните забележителности в Малта и околните острови. Ще получите обстойна иформация за географията, историята и културата на региона представена по увлекателен начин от екскурзовода. Във вас ще остане една частица от Малта, която ще провокира добри спомени и ще ви подтиква отново да се върнете по тези места.
  Тодор Шамов

 2. Препоръчвам Йордан на всеки, който иска да види Малта. С Йордан ще видите най-прекрасните места на острова, ще ви даде много полезна информация, ще ви покаже къде хапват местните и къде са пясъчните плажове, ще ви разкаже как живеят хората в Малта. Аз благодаря, че имах възможността да съм част от пътуване с него като екскурзовод.

 3. Diana каза:

  препоръчвам от все сърце Йордан Илиев, той е ходеща енциклопедия, изкарахме страхотно и безкрайно му благодарим !

 4. Nadejda Tzokova каза:

  Здравейте,края на ноември 2016г си направихме с дъщеря ми и още пет мои приятелки екскурзия до Малта.Останах ме очаровани от Йордан Илиев лицензиран екскурзовод, който бяхме наели да ни разведе на остров Малта и остров Гозо.Прекрасно отношение, любезен,вежлив и възпитан , с богат опит и пълен с информация за историята, културата, политиката, традициите и начина на живот в тази страна.Показа ни толкова много, разказа ни толкова много,привлече вниманието ни върху детайли при всяка забележителност, които нямаше да забележим.От него информацията може да бъде разказана на български, руски или английски.Рзабира се много се зарадвахме да чуем всичко на родният ни език български,а не както предлагат туроператорите само на руски или английски.Беше ни много прятно.много сме доволни.И сега често споменаваме Йордан Илиев в разказите ни пред прятели.Препоръчваме го горещо ако желаете да прекарате една спокойна и прятна екскурзия, без напрежение,неточности и лутане.Цялата група от Пазарджик те поздравяваме…..Надежда,Злателина,Верка,Ася,Ани,Деси и Жорко.Успех в работата.

 5. Анонимен каза:

  Отличен екскурзовод, точен човек на който можеш да разчиташ, отлично чувство за хумор и професионален фотограф.

 6. Анонимен каза:

  В началото на месец март 2017г две приятелски семейства решихме да посетим Малта и да се насладим на интересния остров .Мислехме че наетата под наем кола ,нашите предварителни проучвания и въодушевения ни ентусиазъм са достътъчни да разгледаме архипелага и да почувстваме специфичната атмосфера на типичната история и култура Още първия ден разбрахме че ако искаме да се насладим изцяло на екскурзията си трябва да потърсим гид .Йордан Илиев беше нашата награда за следващите два дни в които научихме толкова много неща видяхме забележителности и социално -културни особености ,опитахме малтийската кухня в запомняща се атмосфера и всичко това благодарение на Йордан Не само че видяхме почти всичко от малтийските забележителности от пътеводителите не само че видяхме и усетихме много детайли но се мотивирахме за бъдещи посещения в Малта Гозо и Камино Благодарим ти Йордан и до нови срещи Диди Мими Сашо и Мишо

 7. daikiri@abv.bg каза:

  В средата на септември бяхме в Малта и решихме да направим обзорна екскурзия с Йордан, включваща най-основните и интересни забележителности. Той не само показваше обекти, но направи и паралели в социален, културен и исторически план. Горещо препоръчваме Йордан, защото е умел разказвач, ерудит и от него научихме много интересни факти. Благодарим:)

  сем. Апостолови

 8. Анонимен каза:

  Много компетентен и ерудиран екскурзовод. С голямо удоволствие слушах информацията, която ни представяше през цялото време. Всичко беше организирано много професионално.

 9. Маргарита каза:

  Благодарение на Йордан Илиен ние научихме битието и културата на тази малка, но толкова хубава страна! Малта е едно вълшебно и прекрасно място! Благодаря за страхотното изживяване!

 10. Анонимен каза:

  Едно пътуване във времето, поднесено по увлекателен начин. И изключително коректна организация.
  Поздрави от групата на Юлето 🙂

 11. Владислав каза:

  Горещи препоръки за Йордан, изключително пунктоален, еродиран и организиран.
  Със сигурност Малта без и Малта със екскурзовод са две коренно различни дестинации. А за Йордан като професионалист, само позитиви.

 12. Анжела Рангелова каза:

  Обърнах се към г-н Илиев с молба да ми бъде гид по време на посещението ми в Малта. Не разбрах обаче, защо ме препрати към сайта на своя английска колежка. В запитването си ясно бях посочила моите предпочитания за екскурзовод на български или руски език. Останах неприятно изненадана от ответната му реакция. Възможно е да притежава всички качества, които споделиха тук негови клиенти. Нямам възможност да споделя техния ентусиазъм.

 13. Jordan каза:

  Благодаря ви , за споделените впечатления.
  Винаги когато, съм ангажиран, за същите дати, от други туристи, като алтернатива, предлагам на сънародници, да се присъединят към английски или руски групи. Агенцията за екскурзии: http://www.maltadeluxe.com ги предлага целогодишно.
  С уважение,
  Йордан Илиев.

 14. Катя Стоянова Петя Димитрова каза:

  Малта е едно очарование, макар че и ние живеем край красивото Черно море!Впечатленията ни от Малта и Гозо -слънчеви, гостоприемни,атрактивни,запазена архитектура и исторически артефакти,чудесна храна и атмосфера, спокойствие.Спомена за Малта ще запазим дълго време благодарение на нашия екскурзовод Йордан Илиев.Ерудиран,истински професионалист,всеотдаен млад мъж.Благодарим ти Данчо!Групата от Созопол и Бургас

 15. Антония Манолова каза:

  Изключително сме впечатлени и доволни от еднодневната целодневна екскурзия из Малта и програмата, която ни предложи Йордан Илиев.Извънредно ерудиран и начетен професионалист, много отзивчив и готов да се отзове на всеки въпрос или възникнал проблем. Без него нямаше да можем да разгледаме и половината от нещата, които Малта предлага като забележителности, а и с невероятно лощото време от първия ден на и така краткия ни престой на острова,без него пътуването ни щеше да е напразно. Данчо, благодарим ти за чудесния ден, за знанията и впечатленията от тази малка, но красива страна! До нови срещи!

  български ръководство в Малта мнения

 16. d_stoqnova1@abv.bg каза:

  Перфектен! Изключителен професионалист,ерудиран,точен,компетентен! Ходеща енциклопедия!Човек,който уважава туристите,прави най-доброто за тях,обича работата си!Изключителна благодарност от групата учители от Стара Загора,докоснали се до историята и гостоприемството на прекрасната Малта от 31.03.до 02.04.2019г.
  Бъдете жив и здрав,г-н Илиев и до нови срещи!

 17. Donika Vicheva каза:

  Здравейте, посетихме Малта тази година покрай 24.05.бяхме група от 3 семейства с децата си.
  За голяма наша радост намерихме Йордан,изключителен екскурзовод, човек и професионалист. Без него за краткият ни престой никога нямаше да видим или научим изторията на тази малка но инетерсна страна.
  Препоръчвам на всички който искат да видят Малта да се допитат до неговите услуги.
  Благодаря ти Йордан Илиев от сърце.
  Пожелаваме ти още много красиви екскурзии и приятни моменти.

 18. Виктория каза:

  Благодарение на Йордан впечатленията ми от Малта са превъзходни. Рядко съм попадала на гид, който е толкова добре информиран и организиран. Възпитаното и приветливо поведение е още един бонус към преживяването. Препоръчвам!

 19. Цеца Тасева и групата от Пазарджик каза:

  Очаровани сме от Йордан Илиев. Той е неуморим, всеотдаен и върши работата си с голяма любов и удоволствие. Изключително добре информиран и всезнаещ, Данчо успя за краткото време от два дни да ни запознае в огромна степен с историята и настоящето на островите Малта и Гозо.
  Препоръчваме горещо и благодарим за прекрасното изживяване!

 20. Кети и Ивайло Тошеви, Лили и Николай Стоянови каза:

  Току що се завърнахме от Малта в България след 7 дневен престой там!
  На острова бяхме за втори път.
  Със сигурност този престой нямаше да е толкова прекрасен, ако нашия гид не се казваше Йордан Илиев:)
  Благодарение на него видяхме много красиви кътчета от Малта и Гозо, научихме много за историята на тези древни острови и техните обитатели.
  От сърце препоръчваме да отидете на това прекрасно място, но преди това се свържете с Йордан, за да сте сигурни, че ще имате уникални преживявания и емоции, благодарение на неговите отлични умения на екскурзовод:-)

 21. Кети Тошева каза:

  Току що се завърнахме от Малта и бързам да споделя прекрасните си впечатления от там!
  Невероятно място, с невероятни хора и древна история!
  Имахме шанс наш гид да бъде Йордан Илиев:)
  Той ни посрещна на летището и следващите дни направихме с него 4 страхотни тура на Малта и Гозо!
  Невероятен човек, много организиран, много знаещ и отзивчив….сигурно пропускам нещо от качествата му…
  Благодарни сме му за това, че направи престоя ни там незабравим, изпълнен с много положителни емоции.
  Горещо ви препоръчвам да се свържете с него, в случай, че решите да посетите този прекрасен остров!
  Обещахме си да се върнем в Малта и без колебание отново бихме потърсили Йордан, защото сме убедени, че има още какво да научим от него за тези красиви места:-)

 22. Сем. Тошеви, сем. Стоянови, София каза:

  18.08.2021 год.
  Току що се завърнахме от Малта и бързам да споделя прекрасните си впечатления от там!
  Невероятно място, с невероятни хора и древна история!
  Имахме шанс наш гид да бъде Йордан Илиев:)
  Той ни посрещна на летището и следващите дни направихме с него 4 страхотни тура на Малта и Гозо!
  Невероятен човек, много организиран, много знаещ и отзивчив….сигурно пропускам нещо от качествата му…
  Благодарни сме му за това, че направи престоя ни там незабравим, изпълнен с много положителни емоции.
  Горещо ви препоръчвам да се свържете с него, в случай, че решите да посетите този прекрасен остров!
  Обещахме си да се върнем в Малта и без колебание отново бихме потърсили Йордан, защото сме убедени, че има още какво да научим от него за тези красиви места:-)

 23. Кети и Ивайло Тошеви каза:

  Кети и Ивайло Тошеви от София:
  В началото на август отидохме с приятели за 7 дни в Малта.
  Тъй като вече бяхме ходили там преди две години, бяхме сигурни, че ще си изкараме страхотно!
  Очакванията ни не само се сбъднаха, но и бяха многократно надминати:)
  Благодарни сме, че наш гид беше Йордан Илиев – изключителен професионалист, много знаещ, много точен и организиран човек. Той ни показа прекрасни кътчета от Малта и Гозо, от него научихме много за историята на тези древни и красиви места!
  Благодарим ти, Йордане!
  Сигурни сме, че ще се върнев отново в Малта, защото знаем, че има още много какво да ни покажеш и разкажеш🙂

 24. Данчо Колев каза:

  Вчера се завърнахме от Малта, имахме повод и само 3 дни на разположение. Мислих да взимам кола под наем, лявото движение не ми е проблем, но заради трудното паркиране се отказах и решихме евентуално с автобус да разгледаме двата острова. Имахме посрещане и трансфер до хотела. Човекът, който ни посрещна беше Йордан, мой адаш. Разговорихме се и разбрахме, че той е и професионален гид. Проявихме интерес и за следващите 2 дни той ни показа много повече от това, което сме очаквали че ще посетим. Горещо препоръчвам Йордан, винаги усмихнат, позитивен, точен, препълнен с информация за толкова много не само исторически, но и неща от живота. Превидливо ни запази маса за обяд в романтичен ресторант до морето в Гозо. Ще го препоръчам и на мои приятели, които ще посетят Малта. Сърдечно му благодарим още веднъж, направи празникът ни още по-незабравим

 25. Весела Любенова каза:

  Изключително сме впечатлени от невероятния професионализъм, ентусиазъм и всеотдайност, с който нашият прекрасен гид Йордан Илиев ни представи тази красива страна! Живописните гледки, историята, духът и очарованието на Малта и Гозо усетихме и съпреживяхме благодарение на него! Огромно благодаря за специалното отношение и отдаденост! Поздрави и до нови срещи!♡
  Семейство Любенови от Плевен

 26. Християн Михайлов каза:

  Силно очаровани сме от Йордан Илиев. Увлекателен и точен във всяко отношение. Направи краткия ни престой в Малта невероятно плодотворен и представи историческите и културни дълбочини на тази малка страна стегнато и като приказка.

  Пропърчваме го без замисляне!

 27. Анна Филева каза:

  Аз и 7 приятели посетихме Малта в началото на ноември 2021г. С електромобил, за 3 дни обиколихме и се насладихме на два острова-Малта и Гозо. Данчо Илиев ни предостави висок клас екскурзоводене, комфорт и обаянието на Малта!
  Благодаря ти, Данчо! Адмирации за качеството на услугата и топлото отношение!
  Успех!

 28. Иво Диков каза:

  Едно голямо БЛАГОДАРЯ за прекрасното обслужване от Йордан или по местно му Джордан 🙂
  За краткото време което бяхме в Малта, Йордан успя да ни потопи в местната атмосфера и да ни покаже повечето забележителности на острова. Историите разказани от Йордан направиха преживяването ни Малта в ярък спомен .
  За екскурзии до 3-5 дни препоръчвам да се възползвате от услугите на Йордан Илиев .
  Посетихме Малта в периода 8 -11/10 2021 година .

 29. Ирина Касърова каза:

  Каквото и да кажа , за да изразя възхищението и благодарността си за времето, прекарано в компанията на този изключително ерудиран, начетен, тактичен, обожаващ работата си човек, няма да бъде достатъчно!
  Данчо, благодарим за прекрасните 5 дни в твоята безценна компания! Благодарение на теб се потопихме в това приказно вълшебство, наречено Малта и ако някой ден се върнем отново, ще е пак заради теб!
  Бъди здрав и продължавай да радваш хората!
  С огромен респект:Ирина и Христо Касърови

 30. Милен Лишков и групата от Свищов каза:

  В края на всяка година правим равносметка за всичко видяно, научено и изживяно през изминалите 12 месеца. В съзнанието на всеки един от нас за 2021 от 7 посетени дестинации, най-силно се откроява почивката ни в Малта. Изключително много благодарим на Йордан за невероятното изживяване, за професионализма и приятелското отношение. Горещо препоръчваме тази дестинация и този забележителен екскурзовод! До скоро виждане!

 31. Stanislava каза:

  Za Men shte golqma chest da badete chast ot nasheto izjivqvane blagodarim vi

 32. Владимир Лучански каза:

  Човекът обича това, с което се занимава и си му личи. Безкрайно услужлив и гъвкав с организацията, не се колебае да извърви the extra mile за гостите си. Бих го определил като задължителен, ако искате да си създадете реалистична представа за Малта и да научите историята й. 100% препоръчвам.

 33. Веселина Димитрова каза:

  10 юни- аерогара Валета – там се запознахме с най- чаровния и най-ерудираният екскурзовод от всички пирувания които сме правили до сега,а те не са малко.
  Благодарение на Данчо научихме много повече от това което сме очаквали.Този човек не се щадеше ни най- малко, напротив – водеше ни на много повече места от предвидените в програмата.Говореше ни за историята на Малта,за културно историческото наследство.
  Насладихме на прекрасни гледки, имахме вълнуващи морски преживявания и дори кулинарни такива.
  Препоръчвам на всички пътуващи до Малта да открият Йордан Илиев като екскурзовод.
  Лично аз ще изпратя сина си и снахата при него
  Рядко се намират хора които са отдадени на работата си- Дончо е от малкото останали.
  Пожелавам много успехи в тази толкова интересна и вълнуваща професия!

 34. Веселина Димитрова каза:

  Вместо „пирувания“да се чете „пътувания „

 35. Люба Дудункова каза:

  Йордан е изключително начетен човек, с който можете да научите най-интересното за Малта. Каквото попиташ допълително, веднга ще ти отговори много компетентно! Забавен и всеотдаен в работата си.
  Препоръчвам го горещо да бъде вашия екскурзовод в Малта!

 36. Николай Ненков каза:

  С моята съпруга прекарахме няколко незабравими дни в Малта благодарение на Йордан. Видяхме тази невероятна страна, водени, информирани и обгрижвани от един изключителен професионалист, който не пестеше усилия да превърне нашето посещение в чудесно преживяване. Препоръчваме на всички, които искат да опознаят Малта, да се обърнат за съдействие към Йордан .

 37. Наталия Димитрова каза:

  Изключително съм очарована от професионализма на Йордан Илиев и обслужването като ВИП персони. Независимо от малкия ни престой в Малта, благодарение на увлекателния разказ на този екскурзовод, успяхме да придобием представа за тази средиземноморска държава. Още веднъж благодаря за отделеното време. Не мога да не посоча задълбочените знания на Йордан или Джордан относно връзката между Русия и Малта, факт, който аз, като специалист по руска култура не знаех. Също така съм очарована от съпоставката на другите земни острови и островни държави по нашата земя като Родос, Крит, Кипър. Невероятно е да посетиш с лодка и сините пещери на остров Гозо и Малта, да опиташ от калмарите на грил и невероятната торта от моркови. Препоръчвам тази дестинация на тези, които не са я посетили и се надявам отново да се върнем в Малта и да се срещнем отново! До скоро Данчо!

 38. Н.Ботева каза:

  Малта-прекрасна,загадъчна и с интересна история.Такава я видях благодарение на Йордан Илиев-изключителен професионалист с многостранни познания,представени увлекателно.Благодаря му,че направи престоя ми в Малта незабравим!Препоръчвам го на всички,които желаят да посетят Малта,за да бъде престоят им там смислен и незабравим.Огромно БЛАГОДАРЯ!

 39. Ивелина Николаева каза:

  Невероятно изживяване! Благодарение на Йордан, научихме толкова много за бита, културата и историята на една страна, която си мислехме, че няма с какво толкова да ни изненада, а тя е толкова пъстра и интересна. Йордан се погрижи да посетим толкова много места в рамките на един ден, всичко беше сбито, но изключително систематизирано и добре обяснено. Ако имаме възможност да посетим отново Малта, ще потърсим Йордан задължително! Благодарим за вниманието и отделеното време, незабравимите моменти и хубавите снимки. Спомен за цял живот!

 40. Андрей Граматигов каза:

  Ако търсите нещо вълнуващо назад в историята то това е Малта,а ако търсите човека за това……той а единсхвен Йрдан. Б

 41. Георги и Лора каза:

  Сем. Груеви от София.
  Уикенд в Малта! Мислехме си, какво може човек да види за толкова кратко време? Наши колеги бяха ходили в Малта сами без екскурзовод и се върнаха разочаровани. Но бяхме решили непременно да я видим и така Уикенд в Малта. На летището ни посрещна нашият усмихнат екскурзовод Йордан Илиев. Той направи тези почивни дни прекрасни и незабравими. Вече сме в София от пет дни и се улавяме, че често мислим и говорим, а и споделяме с познати за видяното и преживяното. Този човек е роден за тази работа. Показа и разказа толкова много неща. Невероятна архитектура, история, природни дадености, кухня. Горещо препоръчвам Малта само с Йордан Илиев.
  Много ти благодарим, Данчо!
  Благодарим и за снимките, които ни изпрати.
  Лора и Жоро.

 42. Асен Грънчаров каза:

  Преди няколко дни се завърнахме от екскурзия в Малта. Бихме искали със съпругата ми да споделим задоволството си от прекараното там време, което стана възможно благодарение на изключителния екскурзовод, направил престоя ни там впечатлителен – Йордан Илиев завладя вниманието на групата ни още със самото посрещане. Излишно е да споменавам завидната му точност при спазване на обявените времена на провеждане на екскурзиите и протичането им. Само това не би било достатъчно. Той спечели вниманието и уважението на групата с изключителната пълнота и начина на поднасяне на информация за посещаваните места и обекти във всички сфери – история, геополитика, география, бит. Правеше перфектни съпоставки с личности и събития от други епохи и всичко се разказваше с невероятна сигурност и подробности, които може да поднесе само перфектно информиран човек. Разбира се, радваме се да споменен – без ползване на никакви помощни средства – листчета, телефони и т.н., на каквато ситуация за съжаление сме били свидетели на други екскурзии.
  В лицето на Йордан Илиев е концентрирано всичко, което човек може да си пожелае, за да си осигури идеална и ползотворна почивка наситена, както с приятни изживявания, така и с много информация.
  Пожелаваме на човека, който ни предизвика с подготвеността си и позитивното си излъчване да споделим задоволството си от изживяното, много здраве и спечелване на безброй туристи, които да усетят онова, което той умее да предлага!
  Д-р Грънчаров
  Д-р Инджова

 43. ВАЛЯ РАЗПОПОВА каза:

  Привет! Може ли някой да ми даде координати на Й. Илиев?

 44. Свилен Душков каза:

  С приятелката ми тъкмо се върнахме от екскурзия до Малта и останахме очаровани не само от прекрасната страна и богатата й история, но и от изключително компетентния и вежлив екскурзовод, който ни разведе из Валета и остров Гозо. Йордан допринесе за цялостното преживяване и дори ни даде идеи как да си прекараме свободното време там.
  С две думи – голям пичага. 🙂

 45. Маргарита Стаменова каза:

  След уникалната ни разходка в Малта мога само да споделя очарованието ни от тази невероятна страна и да потвърдя всичко написано по-горе за Йордан Илиев. Благодарим му от сърце! Голям човек!!!

 46. Грациела Димитрова каза:

  Имахме удоволствието да разгледаме Малта с най- компетентният и ерудиран екскурзовод, а също наш градски- Йордан Илиев. Разведе ни в най- прекрасните места на острова, даде ни много полезна информация за историята, културата и традициите на малтийците.
  С прекрасно отношение, интелигентен, любезен и възпитан, с богат опит и пълен с информация за начина на живот в тази страна. Благодарим ти Jordan Iliev ! Чакаме те на кафе в Русе!

 47. Анелия Атанасова каза:

  Здравейте на почитателите на малката,но богата на история приказна островна държава Малта.Да посетим Малта си мечтаехме отдавна и ето че от 10 до 15.05.2023 реализирахме това наше огромно желание.По стечение на обстоятелствата,групата ни беше междинна и малка ,само от 7 души ,но само ние двете ,с моята приятелка, бяхме решили още от България ,че за да се насладим напълно на екскурзията и за да научим все пак нещо повече,ще се доверим на екскурзовод за това.Имахме огромния късмет това да бъде Йордан Илиев,лицензиран екскурзовод от Малта,с невероятни енциклопедични познания за страната ,който ври и кипи в това,което прави и който ни показа места ,за които само можем да си мечтаем и отчитайки нашия интерес и нашата любознателност ,наистина ни потопи в историята на островната държава.Получи се страхотна химия в общуването помежду ни,допаднахме си невероятно много и изобщо не си представям да посетиш Малта и да не се довериш на този изключителен професионалист. Два дни имахме удоволствието ,и на български ,и на руски език да посетим места ,чрез които Йордан ни показа богатството,културата и разнообразието на страната . Огромно благодаря за ангажираността и проявения професионализъм.
  Обезателно посетете Малта ,но с гид Йордан Илиев.Няма да останете разочаровани ,напротив -ще бъдете възхитени.
  Бъди жив и здрав,Йордан ,за да може да продължиш да радваш бъдещите българи,английско и рускоговорящи ,жадни за култура ,туристи
  С много обич-Анелия и Гери

 48. Ася Петрова каза:

  Здравейте!
  Препоръчвам Йордан на всички туристи, интересуващи се от историята и живота в прекрасната Малта. С него научихме много неизвестни факти за Малта и Гозо. Насладихме се на красиви гледки, научихме много за бита на местните и историята на острова, имахме неочаквани, вълнуващи морски преживявания и дори кулинарни такива.
  Йордан е изключително подготвен, начетен, организиран и отдаден на професията си.
  Препоръчвам на всички пътуващи до Малта да открият Йордан Илиев като екскурзовод.

 49. Кирил каза:

  Пътуването ни до Малта и Гозо беше удоволствие до голяма степен благодарение на отличната организация на нашия екскурзовод Йордан.

 50. Vanya каза:

  I highly recommend Yordan’s services to any person seeking an immersive experience into Maltese culture and traditions.
  Throughout our trip Yordan was extremely professional and caring. His unparalleled knowledge combined with his enviable presentation skills left us deeply submerged into the history of Malta.
  We would definitely seek his assistance when we visit again!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *